ONZE MISSIE

Wij geloven dat er een betere manier is om je voedingssupplementen online te kopen. Een meer duurzame, maar vooral een meer betrouwbare manier, waarbij je alleen kan kiezen voor de meest kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten, waarvan wij denken dat het de slimste keuze is.
We zijn er eigenlijk best wel obsessief gepassioneerd over.

Het is onze missie om mensen de goede richting te wijzen, zodat de keuze voor de perfecte aanvulling op hun leefstijl makkelijker wordt. We richten ons niet alleen op het optimaal functioneren van je lichaam (materie), maar ook van je geest (vibratie) en je ziel (energie). Het is één van de minst begrepen aspecten voor een welvarend bestaan, en we zien dat als een kans.

Super enthousiast zijn wij, om het leven voor iedereen te vergemakkelijken en te verbeteren via onze kennis, advies, en meest favoriete producten die we ook verkopen in onze winkel.

HOLYVITAMINS powered by The Soulsister sinds 2021.

FEEL THE TEAM SPIRIT

Miranda
Ondanks haar meer dan 25 jaar ervaring raakt deze onderneemster, inmiddels ook gediplomeerd drogist, schoonheidsspecialiste en orthomoleculair therapeut, niet uitgeleerd. Het resultaat is een indrukwekkende expertise op meerdere gebieden die ze heel makkelijk aanwendt om haar klanten van advies te voorzien.

Na wat tegenslag werkt ze er inmiddels hard aan om de webshop opnieuw van de grond te krijgen. Miranda is namelijk vaak weg voor haar andere onderneming Soulsister Star Travel in Egypte. Hier legt ze graag tarotkaarten voor haar gasten en de reizigers, die ze ontmoet in Luxor aan de Nijl. Noem het een iet wat uit de hand gelopen hobby. Ze studeert nu Kemetology, oud egyptisch sjamanisme, en daarnaast organiseert zij haar tours door de tempels.

Maaike

Maaike is sinds begin 2018 een echte Soulsister en bekend gezicht van de winkel. Na veel kennis te hebben opgedaan bij een andere natuurdrogist in Haarlem, was ze heel gemotiveerd om Amsterdam blij te maken met haar gezondheidsadvies.

Bij Maaike krijg je altijd de volledige aandacht en ze zorgt er altijd voor dat ze voldoende informatie krijgt om jou zo goed mogelijk te helpen.   

Haar kennis over heling is oneindig en daar deelt ze met passie over.

Patty

Miranda’s zus was al eerder werkzaam als orthomoleculair therapeut in onze inmiddels gesloten praktijk The Soulsister International Rescue op de Rozengracht. En nu weer terug in de winkel…we heten ook niet voor niets The Soulsister 😉

Patty’s enthousiasme is niet te stuiten! Haar laatst genoten opleiding was van “Passie naar professie” bij Eric van Schijndel.

Het gaf haar veel extra kennis en inzichten voor de behandeling van chronische klachten in de complementaire alternatieve geneeskunde. Op basis daarvan kan een goede analyse gemaakt worden en effectieve therapie ingezet worden.

Tijdens de opleiding wordt kennis van acupunctuur, reguliere geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantie therapie, emotionele therapieën, coaching, chakra balancing, NLP, computeranalyse, praktijkervaring en andere natuurlijke geneeswijzen onderwezen.

Het resultaat is een logische aanpak, waarbij wetenschappelijke feiten en praktijkervaring, Westerse logica en Oosterse wijsheid gecombineerd worden om goede resultaten te behalen

Naast het geven van productinformatie meet ze je ook graag door in de winkel om te kijken welke vitamines en mineralen je tekort komt, en geeft ze je graag persoonlijk gericht advies op welke manier je dit het beste kunt aanvullen.

HOLYVITAMINS.COM powered by The Soulsister sinds 2021.

THE SOULSISTER VITAMINS

Natural vitamins, Superfoods, Nano Shots & Cosmetics

Elandsgracht 132,
1016 VB Amsterdam

Telefoon: 020 623 4147
E-mail: Info@thesoulsister.nl

Openingstijden
Maandag: 09:30 – 18:30
Dinsdag: 09:30 – 18:30
Woensdag: 09.30 – 18.30
Donderdag: 09.30 – 18.30
Vrijdag: 09.30 – 18.30
Zaterdag: 09:30 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:30

WAAR KUN JE ONS VINDEN