CORPUS ANALYSER TEST @ THE SOULSISTER

Wil je ook weten hoe je gezondheid ervoor staat?

De Corpus Analyser is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. Met deze test van enkele minuten weet je hoe het met je gezondheid is gesteld en welke conditie-verbetering prioriteit heeft.

Test de werkelijke oorzaak

Bij gezondheidsproblemen is niet altijd duidelijk waar de oorzaak ligt. De symptomen die worden waargenomen of die door een cliënt worden verteld, zijn slechts een indicatie. De oorzaak kan uit een geheel andere richting komen.

De Corpus Analysemethode is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig ook niet worden toegepast.

De Corpus Analyser test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld van de cliënt.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren.

Wat wordt getest?

De Corpus Analyser Pro test een groot aantal (250) parameters van lichaamsfuncties en organen, toont de afwijkingen van de norm, zodat we met deze uitkomst kunnen analyseren wat de mogelijke oorzaak is van het symptoom.

Soms komt de uitslag overeen met de verschijnselen, soms in het geheel niet. In dat laatste geval kijkt de behandelaar naar afwijkende parameters die met het betreffende verschijnsel te maken hebben.

Dit levert een enorme tijdwinst op voor je analyse waardoor direct de klacht met de hoogste prioriteit aangepakt kan worden.

Voor elke parameter worden de testwaarden en de normwaarden zowel grafisch als in cijfers weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten van vitaminen, mineralen, sporenelementen en vetzuren, de absorptie van  de maag en darmen, en het functioneren van organen.

Screening van een half uur voor €22,-                         

Maak een afspraak voor de CORPUS ANALYSER TEST door te bellen naar de winkel: 020 – 623 4147
of te mailen naar info@thesoulsister.nl

YOUR HEALTH IS OUR CHALLENGE!!

THE SOULSISTER VITAMINS

Natural Vitamins, Superfoods, Nano Shots & Cosmetics

Elandsgracht 132,
1016 VB Amsterdam

Telefoon: 020 623 4147
E-mail: Info@thesoulsister.nl

Openingstijden
Maandag: 09:30 – 18:30
Dinsdag: 09:30 – 18:30
Woensdag: 09.30 – 18.30
Donderdag: 09.30 – 18.30
Vrijdag: 09.30 – 18.30
Zaterdag: 09:30 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:30

WAAR KUN JE ONS VINDEN