ONZE MISSIE

Wij geloven dat er een betere manier is om je voedingssupplementen online te kopen. Een meer duurzame, maar vooral een meer betrouwbare manier, waarbij je alleen kan kiezen voor de meest kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten, waarvan wij denken dat het de slimste keuze is.
We zijn er eigenlijk best wel obsessief gepassioneerd over.

Het is onze missie om mensen de goede richting te wijzen, zodat de keuze voor de perfecte aanvulling op hun leefstijl makkelijker wordt. We richten ons niet alleen op het optimaal functioneren van je lichaam (materie), maar ook van je geest (vibratie) en je ziel (energie). Het is één van de minst begrepen aspecten voor een welvarend bestaan, en we zien dat als een kans.

Super enthousiast zijn wij, om het leven voor iedereen te vergemakkelijken en te verbeteren via onze kennis, advies, en meest favoriete producten die we ook verkopen in onze winkel.

HOLYVITAMINS.COM powered by The Soulsister sinds 2021.

FEEL THE TEAM SPIRIT

Miranda
Ondanks haar meer dan 25 jaar ervaring raakt deze onderneemster, inmiddels ook gediplomeerd drogist, schoonheidsspecialiste en orthomoleculair therapeut, niet uitgeleerd. Het resultaat is een indrukwekkende expertise op meerdere gebieden die ze heel makkelijk aanwendt om haar klanten van advies te voorzien. Al heel lang wilde ze haar producten ook online aanbieden, maar te druk, en daarom was ze natuurlijk super blij met de komst van Emiel, die inmiddels mede-eigenaar is geworden, net zo lekker enthousiast is als zijzelf, en dezelfde ideeën deelt.

Samen hebben zij er hard aan gewerkt om Holy Vitamins van de grond te krijgen. Miranda is namelijk vaak weg voor haar andere onderneming Soulsister Star Travel in Egypte. Hier legt ze graag tarotkaarten voor haar gasten en de reizigers, die ze ontmoet in Luxor aan de Nijl. Noem het een iet wat uit de hand gelopen hobby. Ze studeert nu Kemetology, oud egyptisch sjamanisme, en daarnaast organiseert zij haar tours door de tempels.

Emiel
Emiel kent Miranda en de winkel al sinds de oprichting. Hij was destijds vaste klant en kwam graag over de vloer voor advies mbt zijn eigen supplementen en werd toen al aangestoken door de kennis van Miranda over haar producten.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, heeft Emiel met veel plezier gewerkt in diverse managementfuncties voor verschillende fitnessketens. Daar vond hij meer uitdaging en afwisseling dan in zijn werk als fysiotherapeut, maar kon nog steeds zijn aandacht richten op het gezonder maken van mensen.

Na het doorgroeien binnen diverse leidinggevende functies ontstond toch de behoefte om weer meer met gezondheid bezig te zijn dan bedrijfseconomische uitdagingen. Hij verliet zijn managementfunctie en ging uit interesse een cursus orthomoleculaire voeding volgen.
Het enthousiasme en interesse voor voeding en gezondheid nam nog meer toe en in 2018 klopte hij bij Miranda aan om hier meer over te leren. Werd ingelijfd als nieuwe ”Soulbrother, en besloot om zich volledig op te leiden tot orthomoleculair therapeut en werd later bedrijfsleider en mede-eigenaar.

Emiel heeft in al die jaren het merendeel van de producten zelf als eens geprobeerd, vertelt het liefst de hele dag over alles wat met gezondheid te maken heeft (vooral als het over sport of hormoonhuishouding gaat). Kom vooral eens langs om hem al je lastige vragen over voeding en supplementen te stellen.

Maaike

Maaike is sinds begin 2018 een echte Soulsister en bekend gezicht van de winkel. Na veel kennis te hebben opgedaan bij een andere natuurdrogist in Haarlem, was ze heel gemotiveerd om Amsterdam blij te maken met haar gezondheidsadvies.

Bij Maaike krijg je altijd de volledige aandacht en ze zorgt er altijd voor dat ze voldoende informatie krijgt om jou zo goed mogelijk te helpen.   

Haar kennis over heling is oneindig en daar deelt ze met passie over.

Tesse

Was al jaren vaste klant en vriendin van de winkel, toen ze na een lange tijd reizen haar kennis over gezondheid nog verder wilde uitbreiden en delen bij The Soulsister.

Tesse rondde al een Hatha- en Yin-opleiding af en brengt deze rust en wijsheid mee in de winkel.
Ze behaalde haar diploma als orthomoleculair adviseur volgt op dit moment nog een intensieve Vinyasa-opleiding

Naast het geven van productinformatie helpt ze jou ook graag met haar expertise over yoga en meditatie.

HOLYVITAMINS.COM powered by The Soulsister sinds 2021.

THE SOULSISTER VITAMINS

Natural vitamins, Superfoods, Nano Shots & Cosmetics

Elandsgracht 132,
1016 VB Amsterdam

Telefoon: 020 623 4147
E-mail: Info@thesoulsister.nl

Openingstijden
Maandag: 09:30 – 18:30
Dinsdag: 09:30 – 18:30
Woensdag: 09.30 – 18.30
Donderdag: 09.30 – 18.30
Vrijdag: 09.30 – 18.30
Zaterdag: 09:30 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:30

WAAR KUN JE ONS VINDEN