About the Soulsister


The Soulsister is een drogisterij gespecialiseerd in natuurlijke voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase in het leven dan ook, wel wat extra aanvulling kan gebruiken. Goede, uitgebalanceerde voeding helpt u niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven.

In onze maatschappij hebben echter maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings,- en leefpatroon. Kinderen in de groei, stress, onregelmatig eten, ouderdom en luchtvervuiling zijn slechts enkele factoren die het natuurlijk evenwicht beinvloeden.  Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling.

Bij The Soulsister kunt u niet alleen terecht voor natuurlijke voerdingssupplementen, zoals Solgar, AOV, Orthica, Now, Biovitaal, Lamberts, Royal Green en New Chapter, maar ook homeopatische geneesmiddelen zoals Heel, Weleda, VSM, Vogel, Pfluger en Steigerwald. We hebben prachtige cosmetica merken zoals Louis Widmer voor de gevoelige of problemenhuid,  zonder parfum. De natuurlijke haarverzorgingslijn van Phyto, en Living Nature met de unieke, uitsluitend pure en natuurlijke, hero-ingredienten uit Nieuw Zeeland, zonder ongewenste chemische bijwerkingen.

Natuurlijke producten zijn erg belangrijk voor The Soulsister. Producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan, staan daarmee ook het dichtst bij de mens. Natuurlijke supplementen zullen bijvoorbeeld het best door het lichaam worden herkend, en zullen ook op de beste manier in het lichaam hun werk kunnen uitoefenen.

Daarom hebben wij ook allerlei natuurlijke producten voor uw voeten,  handen en tanden. Wij voeren een breed assortiment met “hard-to-find-items”. Als u een product mist, voelt u zich dan vrij om het te vragen. We hebben het de volgende dag in huis voor u!

THE GREATEST WEALTH IS HEALTH!

In de media

GLAMOUR – Kim’s blog

Op aanraden van Thorsten - die mij namens Detox Academy begeleidt - bracht ik gisteren een bezoek aan The Soulsister Vitamins op de Elandsgracht in Amsterdam. Een drogist, gespecialiseerd in supplementen en superfoods. Lees verder

KROON OP HET WERK

Een soort uit de hand gelopen hobby. Zo noemt ze het zelf. Lioba Steinkamp maakt haar eigen superfood truffels. Zónder suiker! De truffels bevatten bijzondere ingrediënten als Japanse miso en Himbeergeist. Hoe ze aan inspiratie komt? Ze droomt de recepten. Lees verder

All Content © The Soulsister